Ihmisoikeudet ja tasa-arvo

Ihmisoikeudet ja tasa-arvo
Näinä aikoina on yleisesti tunnustettu ihmisen olevan itsekäs. Se näkyy myös näissä inhimillisyys, tasa-arvo ja ih-misoikeus asioissa. Niitä vaaditaan vain silloin, kun ne ovat itselle edullisia. Naiset ovat pyrkineet tasa-arvoisiksi miesten kanssa eli ”pois hellan ja nyrkin välistä” toisin sanoen pääsemään taloudelliseen riippumattomuuteen miehestään voidakseen erota. Nyt eroista (avio ja avo) 50 % tapahtuu naisen aloitteesta, 35 % miehen ja loput 15 % yhteisestä sopimuksesta. Samalla naisilla nykyisin vasta kahdeksannen seksikumppanin kanssa suhde on vakinainen. Naiset ovat siis saavuttaneet tasa-arvon, jopa menneet miesten ohikin. Alkoholin käyttö naisilla on 8-kertaistunut 40. viime vuoden aikana. Siinäkin alettaneen olla tasoissa. Molemmat (erot ja alkoholi) aiheuttavat kärsimystä asianomaisten lapsille. Missä on inhimillisyys, missä rakkaus? Eikö lapsilla ole ihmisoikeuksia ja esim. oikeutta isään ja äitiin? Siis millä perusteella ihmiset, jotka kohtelevat lapsiaan huonommin kuin eläimet poikasiaan ja seksielämässä ovat uskottomampia kuin monet eläimet, voivat vaatia ihmisoikeuksia? Eivätkö ihmisoikeudet kuulu ihmisiksi (ihmisen tavoin) eläville?
Kulutamme 3-kertaa maapallon sietokyvyn eli saastutamme ja aiheutamme kurjuutta kehitysmaihin. Mm. lapsia kuolee 7000 nälkään ja 3000 likaiseen juomaveteen päivässä. He eivät saa edes oikeutta elää. Entä omien lapsiemme tulevaisuus saasteiden ja yhteiskunnan velkaantumisen takia? Tämä on sitä meidän tasa-arvoamme ja inhimillisyyttämme. Ymmärtääkseni täysin meidän ostokäyttäytymisemme takia Bangladeshissa kuoli 1100 työntekijää. Työntekijöiden palkka on siellä 30 € kuukaudessa ja työpäivät 12-14 tuntisia. Tosi tasa-arvoista? Banaanin hinta oli 31.10.1986 Oravikoskella Taavi Röngän K-kaupassa 5,95 mk/kg, eli sama (0,99 €/kg) kuin markettien tarjouksissa nykyisin vuonna 2013!
Koululaitoksessamme kaikki ovat samassa opetuksessa yhtä kauan, menipä opetus yli hilseen tai oli liian helppoa. Nykyajan tasa-arvoa tämäkin. Erilaisuutta ei oteta huomioon. (tarkemmin ks. OPS)
Monet näyttävät tuomitsevan sen, että Raamatun ohjeet menisivät maallisen lain edelle. Entä maassa, jossa on voimassa sharia-laki tai Venäjän homolait, pitäisikö sielläkin ehdottomasti noudattaa maan lakeja? Millä perusteella vain Suomen lait ovat oikeita ja noudattamisen arvoisia? Minä en ryyppää, tupakoi, huoraa jne. vaikka ne ovat sallittuja lakiemme mukaan, vaan minulla Raamatun laki menee maallisen edelle. Jos Suomessa ei käytettäisi eikä olisi käytetty alkoholia, niin tuloverotus voitaisiin poistaa. Kaiken järjen ja oikeudenmukaisuuden nimissä eikö minulta pitäisi poistaa tulovero? Nyt kulujen aiheuttajat eivät maksa niitä yksinään vaan minun on osallistuttava niihin. (Vertaa tätä tapaukseen Kreikka.) Onko yksityisautoilun tukeminen myöskään oikeuden mukaista? Haluaisin pyöräillä, mutta se on 5-tiellä liian vaarallista. Oravikosken molemmin puolin piennar on olematon ja liikenne runsasta. Käytän linja-autoa mahdollisimman paljon, sekään ei onnistu kunnolla sunnuntaisin edes Leppävirralle. Oikeus käyttää henkilöautoa, vie minulta mahdollisuuden luopua henkilöauton käytöstä. Monta kertaa oikeus tai vapaus ottaa toisilta vastaavan oikeuden tai vapauden. Miksei voitaisi elää ja antaa toistenkin elää?
TV lupamaksun muuttuminen veroksi, vei minulta eläkkeen korotuksen. Minä en ole eläissäni omistanut teleh-visiota. Aina kunnon ihmiset joutuvat holtittomien takia maksumiehiksi.
Tasa-arvo nykymuodossaan voisi toteutua vain, jos ihmiset olisivat keskenään samanlaisia. Lapsilisä on kaikille sama. Tietyn työn ääressä olosta maksetaan sama tuntipalkka, teitpä ahkerasti tai laiskasti, hyvin tai huonosti, olipa palkan maksajan ja työntekijän taloudellinen tilanne mikä tahansa. Kaktuksen ja jonkin vesikasvin kohdella tämä tarkoittaisi, että molemmille on annettava vettä yhtä paljon. Jotkut feministit kai väittävät vieläkin, ettei miehellä ja naisella ole muuta eroa, kuin hammastahnaputkilon puristamistapa: nainen puristaa keskeltä, mies päästä. Tästä on seurauksena älyttömyyksiä, kuten henkivakuutusten saman hintaisuus tosin meidän miesten eduksi. Vanhempainvapaan samanpituisuudesta isän ja äidin kesken voi vain päätellä naisten vaativan lääketieteen kehittyessä miesten kantavan lastaan vatsaontelossa ja kirurgisin toimenpitein hankkivan kunnon meijerit rintaansa. Meillä Suomessa syntynee muutamia kymmeniä lapsia, joista ei voi sanoa, onko hän tyttö vai poika. Nyt lääkäri päättää, kumpi hänestä tehdään leikkauksen avulla. Useimpien kohdalla tämä onnistuu hyvin, vain muutamilla sukupuolen valinta näyttäisi olleen väärä. Tasa-arvointoilijat vaativat, että leikkaus pitäisi suorittaa kaikilla paljon myöhemmin ”oikean” sukupuolen varmistamiseksi. Tällöin leikkaus on paljon vaikeampi. Taas enemmistön pitäisi kärsiä vuosikausia vähemmistön takia. Eikö todellakaan ole enää olemassa järkeviä miesmäisiä miehiä, jotka edes vähän pistäisivät hanttiin tälle mielettömälle naishegemonialle?
Vaadittaessa pienillekin erityisryhmille omaa kohtelua (yksikin eri uskontokuntaan kuuluva oppilas yms.), kustannukset ovat poissa muualta esim. vanhusten hoidosta. Kun vaadimme oikeuksia, meidän pitäisi hoitaa ensin velvollisuutemme. Velvollisuuksista ei edes puhuta. Kyllä kai niitäkin on olemassa? (verot, lakien noudattaminen…)
Minulla olisi paljonkin vastaavaa asiaa, mutta koska olen havainnut, ettei ainoaan todelliseen ratkaisuun eli elin-tason laskuun, edes keskustelujen tasolla suostuta, riittäköön tämä. Kaikkihan kaatuu siihen, että ihmisen ajatukset ja teot ovat luonnostaan pahat, eikä hän useimmiten suostu tekemään parannusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

67 − 61 =