Ehdottomasti vain uskoville

Suurin kiusaus: hyvinvointi
Olen nähnyt tämän sukupolven Jeesukseen uskovat “viimeisinä kristittyinä”. Kaikkein suurin kiusaus viimeisille kristityille on hyvinvointi. Se huolestuttaa ja koettelee heitä enemmän kuin köyhyys. Näyssäni näen, miten saatana ilmestyy Jumalan eteen viimeistä kertaa, samoin kuin se teki syyttäessään Raamatun Jobia. Mutta tällä kertaa se pyytää lupaa kiusata viimeisiä kristittyjä. Tämä on se, mitä näen: “Ja Herra sanoi saatanalle: ‘Mistä sinä tulet?’ saata-na vastasi: ‘Maata kiertämästä ja kuljeksimasta ja tarkkailemasta lopun ajan kristittyjä.’ Ja Herra sanoi saatanalle: ‘Oletko pannut merkille lopun ajan kristityt — miten nuhteettomia, miten rehellisiä, miten jumalaapelkääviä ja Kristusta rakastavia he ovat? Miten he yrittävätkään karttaa pahaa?’ Siten saatana vastasi Herralle: ‘Niin, mutta otahan pois se aitaus, jonka olet rakentanut hänen ympärilleen. Job ei olisi hyljännyt sinua köyhyydessään, muta sinun ei tarvitse muuta kuin lisätä ja siunaus kaikkia viimeisen ajan kristittyjä yli kaiken sen, mitä Jobilla oli, ja saat nähdä mitä tapahtuu. Anna heille kaikille omaisuutta yltäkylläisesti niin kuin Jobille. Rakenna heille hienot, uudet kodit. Anna heille hienoja autoja, rahaa ja kaikenlaisia laitteita niin paljon kuin he tarvitsevat. Hukuta heidät asuntovaunuihin, veneisiin, ulkomaan matkoihin, hienoihin vaatteisiin, eksoottisiin ruokiin, maatiloihin ja säästötileihin. Saat nähdä, kuinka käy viimeisille kristityillesi, kun heistä tulee kylläisiä, rikkaita, kun he saavat lisää tavaroita ja kun he eivät enää tarvitse mitään. He hylkäävät Jumalan ja heistä tulee itsekeskeisiä.” Kristityistä tulee materialistisia ja välinpitämättömiä. He kiintyvät tavaroihinsa. Silti he ovat täysin tyytymättömiä. Näyssäni näen saatanan pilkkaamassa: “Katso kaikkia rahahulluja kristittyjä, keikareita! Iskikö teihin arvopaperivirus! Hankkikaa vain kasoittain rahaa! Ostakaa uusia huonekaluja! Hankkikaa suurempia autoja! Kaksi tai kolmekin kappaletta! Ostakaa, sijoittakaa, myykää, menkää naimisiin ja erotkaa! Tämä kaikki sai Lootin sukupolven raunioiksi. Ja niin se saa teidätkin. Te hyvin palkatut, hyvin syöneet ja mukavuutta rakastavat kristityt käytte laiskoiksi, välinpitämättömiksi, ja siksi te olette helppo saalis. Jumala, anna heille lisää kaikkea tuota. Välinpitämättömyys on valtaamassa useimmat heistä, ja se tekee minun työstäni helpompaa.”
David Wilkerson: ”Ennustus”. Liitesivut Pasi Turunen: David Wilkersonin näky. Yhteenveto vuonna 1974 maailmaa kohauttaneesta kirjasta. Yllä osa tästä yhteenvedosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 6 = 2