Uskovat ulos

Uskovat ulos kirkostako ja yhteiskunnastakin??
Olen tavallinen uskovainen mies. Uskon, että Raamattu on syntynyt Jumalan vaikutuksesta. Elämäni kokemus on saanut minut yhä vakuuttuneemmaksi Raamatun oikeellisuudesta ja ylivertaisuudesta mm. elämän ohjeena. Kun tarkastelee luontoa ja kuulee/lukee sen monimutkaisuudesta, ei voi kuin ihailla, miten suuri ja viisas Jumalan täytyy olla. Samoin käy kun saa tietoa avaruudesta ja sen laajuudesta. Näin ollen kuinka kukaan pieni ihminen uskaltaa väittää tietävänsä, mitä virheitä Raamatussa on? (homous/lespous, naispappeus, lasten kasvatus/kuritus) Näihin asioihin on saatu laitkin niin, että niiden mukaan minä, tai joku muu toimiessaan ko. asioissa Raamatun mukaisesti, on rikollinen. (Jo pelkkä mielipide saatetaan tulkita vihapuheeksi.) Kahdessa ensin mainitussa rikon tasa-arvolakia ja kolmannessa jotain lakia, joka kieltää fyysisen kivun tuottamisen varsinkin lapsille. Törkeä esimerkki tästä oli opettajan erottaminen virastaan, kun hän tyrkkäsi (yläasteen?) oppilaan pois ruokalasta. Jos tämä tuomio olisi jäänyt voimaan, se olisi ollut kovempi, kuin tavallisen ihmisen murhasta saama elinkautinen. Elinkautinenhan on käytännössä huomattavasti alle 20 vuotta vankeutta. Opettajan aluksi saama tuomio olisi merkinnyt, ettei hän olisi voinut toimia opettajana elin aikanaan. Tuo naisrehtori ei saanut mitään, vaikka yritti pilata yhden opettajan koko elämän, onnistuen siinä kuitenkin vain osittain. Kirkon puolella vastaavasti pappi erotettiin virastaan naispappeusasiaan liittyen. Missä oli se kuuluisa armo, josta kristillisyys mm. eroaa muista uskonnoista ja ismeistä?
Meidän ev. lut. kirkon oppi pitäisi olla Raamatun ja tunnustuskirjojen mukainen. Tähän kirkon työntekijät ovat sitoutuneetkin? Miksi sitten meidät ”evankeliset ja luterilaiset” jäsenet yritetään saada pois kirkosta? Raamattua repimään on yliopistoon oikein perustettu teologinen tiedekunta. (Prof. A. F. Puukko 1930-luvulla: Juutalaisten paluu omaan maahansa/valtioonsa on Raamatussa vain kuvaannollinen, ei odotettavissa oleva todellinen tapahtuma.) En aikoinani suostunut kirkkoneuvoston jäsenenä ottamaan vastaan Kotimaa-lehteä, koska joka numerossa yleensä oli vähintään yksi juttu, jossa todettiin jonkun tieteilijän toimesta asian olevan näin ja näin paitsi fundamentalistien mielestä. Tämä jatkuva hyökkäily uskovia kohtaan näyttää vain kiihtyvän. (mm. arkkipiispa, Helsingin naispiispa sekä Kirkko ja Kaupunki-lehden päätoimittaja) Miksi näin?? Mikä minussa on vikana, kun en päässyt eroon orjuuksistani ilman Jeesusta (uskoontuloa), en ryyppää, tupakoi, huoraa enkä pinnaa veroissa jne. en vihaa ketään vaan pyrin rakastamaan lähimmäisiä myös käytännön tekoina. Kuitenkaan en kelpaa kirkkoon, enkä yhteiskuntaankaan, vaan minut leimataan rikolliseksi. Tästä syystä minulla usein öisinkin kiertävät ajatuksissa yo. asiat, maailman mielettömyys/pahuus sekä joskus taloudellinen tilanteeni. Miksi meitä uskovia tosiaankin vainotaan kuten Jeesusta, Paavo Ruotsalaista ym. aikoinaan?
Olen siis rikollinen toimiessani Raamatun mukaan. Henkilö, joka ryyppää, huoraa, ylensyö, jättää lapsensa hoitamatta ja hankkii näin toimiessaan itselleen mahdollisesti syövän, maksakiriosion, Aidsin, diabeteksen ja aiheuttaa lastensa huostaanoton, on taas ei-rikollinen normaali kansalainen ja kristitty ev. lut. kirkon täysivaltainen jäsen.(vieläpä kelpo jäsen ja kristitty arkkipiispan mukaan) Vastaus, jonka Raamattu antaa, ei tietenkään kelpaa kellekään. (sielunvihollisen vaikutus, hyvän ja pahan taistelu meissä ja meistä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

26 + = 35