Joulu 2014

Hyvää Joulua ja kaikea hyvää kaikille (todellakin jokaiselle) vuodelle 2015!
Jumala on rakkaus (on Hän paljon muutakin), siksi tapahtuipa meille elämässä mitä tahansa, se on meidän iankaikkiseksi parhaaksemme. Koska Jumala (Raamatussa esitelty) on ainut tosi jumala, hän voi ja haluaa auttaa meitä kunhan vain sitä häneltä pyydämme. Avun saatuamme meidän pitäisi kunnioittaa Häntä. Muuten, jos epäilet Jumalan olemassa oloa, kannattaa kysyä suoraan Häneltä itseltään, onko Hän olemassa. Hän kyllä vastaa, mutta ei ehkä juuri sillä tavalla kuin sinä vaadit tai odotat. Esim. Uskon sinun olemassaoloosi, jos tämän päivän aikana pihaani ilmestyy uusi iso Bemari, jonka rekisteriotteessa on omistajan kohdalla minun nimeni. (Hän kyllä voisi tehdä tuonkin, mutta tietääksini harvemmin tekee.)

Evlut kirkko ja eroamiset
Väitetään, että pieni ryhmä (Raamattuun pitäytyvät fundamentalistit) ovat aiheuttaneet evlut kirkossa siitä eroamiset. Jos näin olisi, miksi ei ordotoksisessa kirkossa ole käynyt samoin? Jokainen joka muistaa vähänkin taakse päin, tietää mistä tämä alkoi. Tämä alkoi oikeastaan jo naispappeusasiasta ja meni sitten tänne ”porno” puolelle. Toisin sanoen nämä kirkosta eroamiset johtuvat Raamatun sanan selvästä hylkäämisestä. Kun nyt halutaan ajaa Raamatulle uskolliset pois kirkosta tai heidän pitäisi luopua Raamatusta kuten liberaalit, niin mitä jää jäljelle. Kirkkoon jää enimmäkseen vain sellaisia, jotka eivät usko ihmeitä tekevään, taivaan ja maan luoneeseen Jumalaan vaan sattumaan eli evoluutioon. Silloihan ei myöskään uskota Jeesukseen Jumalan Poikana, jonka kautta kaikki on saanut alkunsa. Eihän kirkko enää sen jälkeen edustaisi mitään uskontoa (kristinuskoa), vaan olisi Spr:n tapainen hyväntekeväisyysjärjestö, niinkuin joku on sattuvasti sanonut. Alussa mainitun väitteen esittäjä oli aivan oikein huolissaan eroamisten aiheuttamasta kirkon tekemän työn vähenemisestä. Hänen mukaansa kirkko kuitenkin tekee paljon hyvää. Kirkossa olevat funtamentalistit ovat yleensä niitä aktiiviseurakuntalaisia, jotka osallistuvat myös tähän hyväntekeväisyyteen. Onko muka tämä kirkon hyväntekeväisyystyö lähtöisin liberaaleista ja muista henkilöistä, jotka ei niin välitä Raamatusta. Minun ymmärtääkseni tuo työ perustuu nimen omaan Raamatun kehotuksiin ja on myös fundamentalistien suosimaa eikä vastustamaa. Miksi siis aktiivinen (ehkä aktiivisin) osa kirkon jäsenistä syyllistetään? Kristittyjen vainoaminen senkun voimistuu yllättävän nopeassa tahdissa.

Moraali ja moraalittomuus
Kun Putin sanoi länsimaiden moraalittomuudesta, niin heti pilkattiin miten moraaliton hän itse on (ei suoraan sanottuna), kun ei hyväksy homojen avioliittoja. Kuitenkin eikös Putin saanut jotain aikaan tupakoinnin ja alkoholin käytön vähentämiseksi? Meillä taas ei saada juuri mitään alkoholin kulutuksen laskemiseksi. ((adoptiolasten saanti Suomeen loppui)) Hiukan liioitellen sanottuna nyt varsinkin Suomessa väärää on vain avioliittolain vastustaminen, mutta sen puolustaminen osoittaa henkilön olevan moraalinen ja jopa rakastavan lähimmäisiään enemmän kuin vastapuoli. Raamattuun tukeutuvat kristityt eivät yleensä ryyppää, käytä huumeita, kierrä veroja, tee talousrikoksia jne. silti heitä parjataan kuten ministeri Räsästä ja heistä halutaan eroon kirkossa ja yhteiskunnassa eli heitetään lapsi pesuveden mukana. Tämä tapahtuu laatimalla Raamatun vastaisia lakeja. Näin saadaan uskovat leimatuiksi rikollisiksi, jos noudattavat Raamatun ohjeita. Muistuttaa liian paljon Hitlerin toiminnalta juutalaisia kohtaan eli pyritään työntämään kansan parhaimmistoa syrjään yhteiskunnasta syyttämällä heitä milloin mistäkin.
Länsimaiden moraalittomuus lienee kuitenkin yleisesti tunnustettu. Olemme ahneita, itsekkäitä jne. Meillä käytetään huumeita, me kurjistamme kehitysmaita monella muullakin tavalla. Nostamme idoleiksi kaikenmaailman huumehörhöjä ja alkoholisteja, mutta kunnon ihmiset eivät ole tästä ajasta ja kelpaavat vain moraalittomuuden seurauksien korjaajiksi/maksumiehiksi. ((Eräs henkilö totesi, että Euroviisuja ei ole voitettu laulamalla enää 10. vuoteen vaan jollakin erikoisuudella.)) Kauheasti ihmetellään ihmisryhmiä, jotka eivät tajua Lännen demokratian, irstailun, juopottelun jne. ihanuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 − = 24