Liberalismi

Liberalismi ja seksuaalinen suuntautuminen
Vuoden 1970 paikkeilla liberalisoitiin alkoholin käyttöä (olut ruokakauppoihin). Väitettiin käytön aluksi nuosevan, mutta pian sen jälkeen tasoittuvan. Toinen kohde oli seksi (avoliitto, avioliiton ulkopuoliset suhteet, avioero). Sanottiin, että kun pari ensin kokeilee yhdessä eloa avoliitossa ja menee vasta onnistuneen kokeilun jälkeen naimisiin, niin avioerot vähenevät. Alkoholin käyttö naisilla on ainakin 5,8-kertaistunut, miehillä kolminkertaistunut. Naisilla on ennen parinmuodostusta keskimäärin 7 tai 8 suhdetta. Molemmat ovat vaikuttaneet negatiivisesti myös lapsiin. Nyt liberalisoidaan seksisuhteita, eli aletaan hyväksyä mitä erilaisimmia seksin harjoittamismuotoja. Jokaisen pitäisi saada toteuttaa seksuaalista suuntaustaan. Kuten aiemmin mainituissa tapauksissa (niistä erityisesti alkoholi) tulos oli ennalta arveltua ja väitettyä paljon pahempi. Mikä takaa ettei tässä käy samoin, eli lopulta jotkut vaativat saada sekaantua lapsiin, (ainakin ikärajaa alemmaksi) koska he ovat selvästi näin seksuaalisesti suuntautuneita? Kun ihmiset ovat tulleet itsekkäämmiksi ja tottuneet saamaan haluamansa, niin nyt tämä seksin ainainen esilläpito johtaa mm. joukkoraiskauksiin.
Siis kaiken kaikkiaan näissä asioissa on tehty päätökset aikuisten ehdoilla (himojen ja halujen mukaan) välittämättä lapsista pennin vertaa. Niinköhän käy tässäkin asiassa?
Kun annetaan pahalle pikkusormi, niin se vie koko käden. Tätä on liberalismi?
(Lastenkasvatus, kuritus, lienee ainoita, jossa on nolla-toleranssi. Kummallista, ettei siellä liberalisoida lainkaan. Nykyinen tilanne johtaa usein siihen, että vanhemmilta palaa lopulta pinna ja seurauksista pahimmillaan luetaan iltapäivälehtien lööpeistä. Aikoinaan nolla-toleranssia kokeiltiin alkoholiin (kieltolaki) heikoin tuloksin.
Lapsuus 100 vuotta sitten Yle1 8.6.2015 n. Klo 12.15 Tyyni Tuulio (papin tytär synt. n. 1892)
Kertoili tähän tapaan: Koivuherraan tutustuin jo niin varhain, etten muista siitä mitään eikä mieleeni jäänyt mitään ”jälkiä”. Vanhempia toteltiin aina.)
Adoptio-oikeudesta puhuttaessa otetaan aina heteroparin epäonnistunut (eroon johtanut) tapaus vertailukohdaksi ja mollattavaksi ikäänkuin onnistuneita heteroparisuhteita ei olisikaan.
Nyt on ainakin USA:ssa ruvettu puhumaan huumelainsäädännön liberalisoimiseksi. Joissain osavaltioissa tämä on jo toteutettu. Milloinkahan koko huumekauppa ja vaikkapa prostituutio otetaan valtion monopoliksi tai muuten valtion kontrolliin rikollisuuden torjumiseksi? Ihmisen pahuudelle joudutaan näköjään antamaan periksi yhä enemmän.
Tämän ”tasa-arvoisen” avioliittolain takia on menty USA:ssa aivan mielettömyyksiin, kuten siinä lespojen hääkakkujutusta käy ilmi. Sama Italiassa , kun Euroopan ihmisoikeustuomioistuin totesi Italian lakien olevan riittämättömiä ja tuomitsi valtion maksamaan korvauksia kolmelle samaa sukupuolta olevalle pariskunnalle kullekin 5 000 euroa, joka on tietenkin poissa jostakin muusta paljon tärkeämmästä valtion toiminnassa. Nämä samaa sukupuolta olevat parit näyttävät saavan kaikki oikkunsa läpi mitä vain keksivät vaatia. Tämä on sitä tasa-arvoa mukamas. (Onko tasa-arvoista, kun tapamme nälällä ynnä muulla miljoonittain lapsia kehitysmaissa jne. jne.)
Ainoa ratkaisu suunnan muuttamiseksi on ihmisten muuttuminen paremmiksi, siis parannuksenteko. Vain kristinusko lupaa myös meille heikoimmillekin voiman siihen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

40 − 30 =